Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 11-07-2018 10:39:47

calvingegh@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-07-2018
Messages: 4

Adidas EQT Grå Billig

http://www.runshoehere.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x254/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj226.jpg

2016-uppdateringen för Adidas EQT Grå Billig blir allt rosa med denna djärva nya färgväg av EQT Support ADV. Den här kvinnans färgväg som Cam'ron säkert skulle godkänna för den strömlinjerade moderna iterationen av EQT-klassiken går "Triple Pink" från topp till botten, med den ikoniska EQT-grön nyansen som finns på insidan. Dessa rosa skönheter finns snart hos utvalda adidas Originals-återförsäljare.

adidas ger upphov till sina retromodeller snabbare än att Oprah säljer bilar till sin in-studio-publik. Adidas EQT-linjen har blomstrat med Boost för några årstider nu, och Adidas EQT Blå Köpa 93/16 har varit en av de mer anmärkningsvärda skapelser som kommer från den pågående adidas EQT x Boost lineup. Nu kommer två enkla monokromatiska häften att komma till återförsäljare inom en snar framtid. Svarta och vita alternativ har mocka och mesh på den övre, originalbandsmärken på sidopanelerna och ett heltäckande Boost-kuddsystem för att ge en lyxig komfort. Kolla in mer bilder nedan och låt oss veta vad du tycker om adidas EQTs senaste uppdateringar genom att ta dina tankar till kommentarfältet.

Nu är det en grundstöd i Adidas EQT Rea Sverige retrolinje som tycks falla i så många nya färgvägar som klassiker som Superstar och Stan Smith. EQT Running Support är uppenbarligen här för att stanna länge. Det senaste problemet är den här rena "Vintage White" -konstruktionen i premium läder, mocka och nät. Den tonala benvita övre gör det möjligt för den perfekta sena sommaren retro löpare att lägga till i din rotation, som du kan göra nu genom att plocka upp ett par på finare adidas Originals återförsäljare som Sneaker Politics.

Du har sett det förhandsgranskat i "Triple White" och Triple Black "-sorterna, och nu är de svåra fansen i EQT-familjen glada att se den föreställda EQT Support 91 kommer också att släppa i ett välbekant färgschema med linjens ikoniska nyans av grön.Adidas EQT Billigt Online Support kan uppdateras fullständigt för modernt vardagligt slitage med en Primeknit övre (vita och svarta versioner är konstruerade med nät) i en strömlinjeformad siluett, men denna färgväg är bekant med en blandning av svart, grått och EQT grönt på toppen av en vit skumsula.

Den senaste utvecklingen avAdidas EQT Svarta Sverige, EQT ADV 91-16, är redo att slå marknaden på ett stort sätt med den kommande begränsade droppen av en ren svartvitt färgväg. Den moderniserade versionen av det klassiska EQT-runner-design-DNA med en uppdaterad mesh och smält syntetisk konstruktion och en snyggare silhuett finns i denna svartvita versionen av kontrast som kommer att släppas uteslutande på nio adidas-konsortiehandlare runt om i världen med 91 par tillgängliga vid varje plats. Med totalt endast 819 par tillgängliga över hela världen, gör det definitivt en av de mest begränsade sneakerutgåvorna av året.

Hors ligne

 

Pied de page des forums