Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-07-2018 07:47:34

jessegh@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-07-2018
Messages: 4

Nike Air Force 1 Mannen Kopen

http://www.zandolo.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x252/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18marnk253_2.jpg

We weten al dat Nike Sportswear van plan is om een Nike Air Force 1 Mannen Kopen "Reflective Camo" op Black Friday uit te brengen met een volledig bovengrondse en zwarte tussenzool in bossiehout, maar de camo regeert bovenop het iconische basketbalsilhouet van Bruce Kilgore gaat verder met een gloednieuwe Nike Air Force 1 Laag vanaf 19 november. De Nike Air Force 1 reflecterende Desert Camo neemt de zandige tinten inheems in de woestijn troopers met accenten van bruin en cargo kaki om de tong, tussenzool en voering te evenaren, maar dingen worden echt interessant wanneer het licht weerkaatst op het bovendeel.

Debuteren in Complex Con dit komende weekend is de Anti Social Social Club xNike Air Force 1 Bruin Goedkoop, beperkt tot slechts 24 paar. Met het merklogo op de hiel en "GET WEIRD" op de aangepaste tonglabels, wordt deze Air Force 1 Low verloot tijdens beide Complex Con-evenementendagen (12 paar per dag). Dit is slechts een van de AF1-gecentreerde verhaallijnen die dat weekend gaande zijn, omdat Nike klaar is om de SF-AF1 in de witte colorway te debuut en samen te werken met Stadium Goods voor een enorme liquidatie van Air Force 1-klassiekers. Blijf op de hoogte voor meer ontwikkelingen als we dit inaugurele Complex Con dit weekend bezoeken.

Het militaire thema rond de Nike Air Force 1 Gom Online Kopen blijft groeien omdat Nike SNKRS een releasedatum bevestigt voor deze "reflectieve camo" iteratie van de '82-klassieker. Na een hele reeks camouflageprintopties op NIKEiD en de openbaring van de "Special Field" Air Force 1 High, is Nike klaar om verder te gaan met meer van de legeresthetiek met het iconische silhouet.

Nike heeft de krachten gebundeld met de SagerStrong Foundation, het TNT / Bleacher-rapport en Auction Cause om hulde te brengen aan de legende van Craig Sager, de telg van basketbal. Zijn scherpe commentaar in combinatie met zijn gedurfde kleding op het scherm en passie voor hoepels heeft van Sager een favoriet gemaakt bij NBA-fans en spelers. Geïnspireerd door Craig's iconische stijl en hang naar gedurfde prints en kleuren op zijn onberispelijke pakken, heeft het NIKEiD-team dit ongelooflijke Nike Air Force 1 Opruiming-ontwerp gemaakt met paisley-prints en levendige tonen om de energie van Sager te weerspiegelen. Er zijn slechts 100 paren beschikbaar en deze worden geveild in de Verenigde Staten via Bleacher Report en Auction Cause, waarbij een deel van de opbrengst naar de SagerStrong Foundation gaat.

De Nike Air Force 1 Wit Nederland gaat collegiaal voor deze wetenschappelijke "University Blue" colorway. De schaduw van lichtblauw met een naam die niet zo-toevallig lijkt te verwijzen naar de University of North Carolina raakt deze versie van de mid-top Air Force 1 hard voor een klassiek tweekleurig kleurenblok in suède en canvas met witte accenten. Of je nu een Tarheel bent of niet, dit wordt een moeilijke colorway om te laten liggen voor fans van Air Force 1. Grijp ze terwijl ze het bij een aantal Nike Sportswear-winkels zoals Kith houden.

Hors ligne

 

Pied de page des forums