Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-06-2018 10:52:13

ruler
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-06-2018
Messages: 3

Nike schoenen beschikbaar

https://cdn.runrepeat.com/i/nike/25617/nike-women-s-air-pegasus-89-premium-10-5-womens-black-black-blue-tint-pr-pltnm-89af-600.jpg


Nike wilde Nike schoenen beschikbaar een van hun populairste hardloopschoenen verbeteren, maar dit doen zonder de ziel te offeren (of is het ""de zool?"", Dat is een slechte schoenzwerver) van een al lang bestaande favoriet. Ze gebruikten input van elite lopers, waaronder Mo Farah, en combineerden het met populaire functies geliefd bij wandelaars, casual joggers en marathonlopers, om de Zoom Pegasus 31 te maken.

Vaste tussenzool - nike schoenen tegen korting De 31ste versie van deze legendarische Nike-schoen verandert enkele standaardkenmerken van recente Pegasus-modellen, met name het superzachte gevoel onder de voeten. De nieuwste Pegasus heeft een veel stevigere tussenzool en verbeterde Zoom-technologie (persluchtzak in de middenzool), waardoor de schoen veel responsiever reageert.

Engineered Mesh nike schoenen hete verkoop Upper - Het bovendeel gebruikt heel weinig stiksels en is ""samengebouwd"" in plaats van ""aan elkaar genaaid"". Het belangrijkste voordeel? Minder kans op irritatie, minder gewicht, betere contouren.


Nieuwe hielneusdruppels - Nike Pegasus De Peg 31 gebruikt een lager hielneusverschil dan de vorige modellen om een ​​natuurlijkere voetstap te bevorderen.

Bottom Line - Door het koppelen van de stevigere rit en het ontworpen mesh-bovenwerk voelt de schoen snel opmerkelijk snel aan. Toch staat de Pegasus al lang bekend als een werkpaardentrainer en blijft hij betrouwbaar voor het grootste deel van uw kilometers.

http://www.champste.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums