Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 08-06-2018 08:44:30

ingemardhr@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-06-2018
Messages: 4

Adidas Yeezy 750 Boost Grå Gum Billig

http://www.runshoehere.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x254/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj358.jpg

Den 11 juni kommer Adidas Yeezy 750 Boost Grå Gum Billig att släppas över hela världen. För att förbereda den mycket efterlängtade droppen har adidas släppt information om sina bokningsförfaranden via den bekräftade appen och en officiell butikslista som beskriver varje detaljhandelspartner som ska bära produkten. För att bygga spänningen i framtiden släpper adidas den här animationen som bara visar hur dessa högsta Yeezys görs. Kolla in videoklippet här och se till att du också tittar igenom Yeezy-butikslistan och Adidas Confirmed App-informationen också.

Denna lördag kommer adidas officiellt att släppa den mest hyped sneaker sedan Air Yeezy - Adidas Yeezy 750 Boost Billigt Online. Den tredje övergripande färgväggen på Yeezy 750, grå / gummiutgåvan med glöd-i-mörka solar säljs och kommer att vara tillgänglig online, via adidas Confirmed App reservation system, och ett urval en butiker runt om i världen. Ledande upp till den officiella droppen, vi skulle vilja visa dig vad den här populära sneaker ser ut på fötterna, så kolla in de detaljerade skotten av Yeezys framåt och kom ihåg att titta igenom Yeezy Boost 750-butiken för att hitta närliggande premiumbutiker som BAIT och andra.

Yeezy pandemonium har inte slagit en stund, men kommer den 11 juni, vi kommer att känna effekterna av Kanye Wests inflytande på sneakervärlden. adidas har varit mycket snävt om Yeezy-skodon för lite, men med den bekräftade appen omarbetningen några viktiga uppgifter om reservationer, prissättning och frisläppningsinformation, är varumärket nu redo för sin tredjeAdidas Yeezy 750 Boost Sverige sneakers release. Tillsammans med online-utgåvan kommer ett antal butiker över hela världen att bära produkten, och nedanför finns den officiella listan över var man kan köpa Yeezy Boost 750 i den grå färgväggen med de glödande solarna. Läs nedan för att hitta din lokala plats och förbered dig för en annan massiv lansering.

Efter några månader har Yeezy fans äntligen fått sitt nästa skott på en annan adidas YEEZY Boost sneaker snart. Därefter är den helt nya färgvägen av den djärva high-top 750, med en ljusgrå mocka övre med en ren gummisula. Men vänta, det finns mer, eftersom sålen också lyser i mörkret. Den tredje färgen på Adidas Yeezy 750 Boost Rea Sverigeför att släppa droppar den 11 juni hos utvalda adidas Originals-återförsäljare, så få ditt bästa utseende ännu vid den ultrahypiga sneakerna här och få din plan för att skapa ett par i ordning.

Adidas Yeezy 750 Boost Triple Svarta Köpa "Glow In The Dark" kommer att släppas den 11 juni, enligt detaljister bekräftade att släppa skorna. Den ständigt populära Yeezy-sneakerlinjen blir slutligen släppt efter en lång paus sedan Pirate Black-återställningen i februari. Dessutom är denna Grey / Gum colorway de första 750 Yeezys sedan det svarta paret som föll i december förra året. Markera dina kalenders för den 11 juni för adidas Yeezy 750 Boost "Grey / Gum", och kom ihåg att non-adidas Yeezy Crepe Boot lanserar den 6 juni.

Hors ligne

 

Pied de page des forums