Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-06-2018 10:25:56

justin925@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-06-2018
Messages: 4

Adidas NMD_R1 Kjøpe Online

http://www.sharpewlorn.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/d/dd027.jpg

Adidas NMD_R1 Kjøpe Onlineserien har dominert sommermånedene takket være den perfekte kombinasjonen av enten en pustende, nettventilert øvre eller den allsidige Primeknit komplett med et full lengde Boost pute system på mellomsålen. Inspirert av slike trefoil-klassikere som den retro-futuristiske Micropacer og Boston Super, tappet adidas inn i noe som er spesielt spesielt med adidas NMD-avtrykk, og nå skal vi se hvordan silhouetten justerer for den kommende Fall / Winter 2016 release-skifer med dette "Winter Wool" Collection.

Introduksjon til skoen av sommerenAdidas NMD_R1 Running Hvite Billighar klart å imponere publikum takket være det lette og behagelige slip-on vevde øvre, patenterte Boost pute systemet, og akkurat den rette mengden pulserende popper langs den unike mellomsåleenheten for en virkelig unik estetisk. Mens NMD-serien har utvidet seg med Chukkas og City Socks, er det ingenting som en original. "

Ting fortsetter å varme opp for Adidas NMD_R1 Grå Kjøp, da den allerede brennende nye silhouetten kommer i "Monokrom" -pakken. For å holde ting rent og enkelt, presenteres NMD i to av de mest allsidige, og det bør være de mest populære fargeløsningene, med tonale overdeler i svart eller hvitt, hver sammen med en all-white såle, inkludert de tidligere kontrasterende EVA mellomsåleinnsatsene. Den stilige nye sort / hvitt-pakken til NMD_R1 faller denne torsdagen den 17. mars på utvalgte Adidas Originals-forhandlere globalt.

adidas originals legger til en ny forsterket wool primeknit til både Adidas NMD_R1 Legend Ink Lavest Pris og adidas NMD City Sock, begge tilbake i en enkel core black colorway å vise frem den nye tekstil øvre. Den alltid fleksible Primeknit-verktøyet muliggjør en sokkelaktig passform på begge parene, mens lagt tape på City Sock skaper en mer støttende og futuristisk estetikk gjennom.

Frisk av utgivelsen av den uberørte all-white Adidas NMD_R1 Trace Rosa Beste Pris oversjøisk i løpet av helgen, returnerer adidas Originals med det som lover å være en av de mest ettertraktede silhuettene i sommer med en enkel, undervurdert "Core Black" fargebane. Det er ikke så vanskelig å se hvorforAdidas NMD_R1 Running Hvite Billig-serien er blomstrende. Den slanke designen ser den perfekte kombinasjonen av Primeknit-vevet teknologi og en ypperlig komfortabel Boost-injisert bunn mens unike tre stripe branding aksenter alternerer mellom forskjellige språk spenner fra japansk, tysk og mer på mellomsåle og hæl kategorien. Så langt har vi bare denne korte forhåndsvisningen i form av denne mock-up bildet ovenfor, men en utgivelsesdato er fastgjort 10. juni ifølge Boost Marketplace på Twitter. Er du en fan av utseendet? Gi oss beskjed i kommentarfeltet.

Hors ligne

 

Pied de page des forums