Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 02-06-2018 10:24:32

justin925@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-06-2018
Messages: 4

Adidas Campus Grå Billigt

http://www.runshoehere.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/336x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj872.jpg

Tokyo Mita Sneakers kopplar upp igen med Adidas Originals för att hålla 1980-talet levande med denna samarbetspartner Adidas Campus Grå Billigt release. Den högt dekorerade Campus 80s-siluetten har varit en favorit i flera årtionden, berömd av Beastie Boys och Jamiroquai, och det är lätt att se varför. No-frills jordnära sniglar har universell stil med en liten atletisk smak som överstiger kategorisering för att leva i en egen liga. Mita Sneakers håller det enkelt här med djupa blå mocka överdelar som accentueras av silver Tre Stripes och häl flikar, och är fodrade med slät kastanj läder och säng nere behagliga på vita vita koppar. Kolla på en (ganska snygg) promo vid nedan och gå sedan till Mita Sneakers för att säkra dig ett par.

Efter att ha släppt ett stort antal sneakers i sin debut Adidas Campus Rea Sverigeav Nigo-kollektionen 2014, minskar den senaste våren / sommaren 2015-samlingen av den japanska formgivaren fokusen bara på campus 80-talet. De grå och gröna mockafärgerna är inget att bli upphetsad av, men stativet utifrån denna trio är Stan Smith inspirerat vitt läder och grönt nummer, minus Gawdy Adidas Originals av Nigo-tungan märkt med de andra färgerna som förmodligen förstör enkelheten av campus siluetten. Att döma från utrullningen av den senaste samlingen borde se en stor utgåva vid valda adidas Originals konton världen över inom kort.

Ringande år av hunden kommer adidas att släppa ett paket som omfattar en EQT Support ADV, NMD R2, Campus och Superstar 80s. Alla stilar rockar en dämpad vit och beige colourway med röda accenter som låter en ny touch av nyår. Kickstarting din lycka för det kommande året, är varje sko broderad med en kinesisk karaktär för en av de fyra nyårsvälsignelserna: lycka, välstånd, livslängd och lycka till. Ringande år av hunden kommer adidas att släppa ett paket som omfattar en EQT Support ADV, NMD R2, Adidas Campus Vita Köpa och Superstar 80s. Alla stilar rockar en dämpad vit och beige colourway med röda accenter som låter en ny touch av nyår. Kickstarting din lycka för det kommande året, är varje sko broderad med en kinesisk karaktär för en av de fyra nyårsvälsignelserna: lycka, välstånd, livslängd och lycka till.

Tre av de finaste adidasiluetterna har haft en lyxig övertygelse av "Crafted" -paketet. Vi fick en flyktig glimt av det lyxiga läderet för några veckor sedan, och nu sitter de på boutiquehyllor som längtar efter din mjuka smekning. Ett ansträngt slag är allt som krävs för att bli vunnit över av sina charmar, då med varje ytterligare blick kommer du att märka en ny lockande detalj. Adidas Campus Billig, Gazelle och Forum kommer att be att komma hem med dig, och det enda du behöver tänka på är huruvida du kan hantera mer än en i taget.

Adidas Campus Sverige blev ursprungligen utformade för basketplanen och blev stilikoner på 80-talet, när de höjde sig med hiphop och skateboard. Alltid färskt och autentiskt, de har varit street ambassadörer för adidas ända sedan. Dessa skor tillverkas av lyxiga nubuck läderblits guldfolie detaljer och sydda 3-Stripes för en oväntad twist. Den stödjande gummibackssolen är försedd med skumstrumpor för lågprofildämpning.

Hors ligne

 

Pied de page des forums