Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-06-2018 07:18:19

ClarkDulles
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-06-2018
Messages: 3

adidas ultra boost

På 1980-talet, och av samma anledning, överfördes Nikes adidas skor huvudproducerande linjer till Fujian och Guangdong. Under de senaste åren har den kinesiska arbetskraftskostnaden ökat med de lägre arbetskostnaderna i Sydostasien. Ovanstående analytiker Liao Jierong trodde att denna typ av "rullande sten" från transaktionsstrukturen för intressenter, för Adidas och Nike, är normal . Å andra sidan står de inför konsumentmarknadstrycket.

I synnerhet Adidas, som den första klassens sponsor för olympiska spelen, ursprungligen i årets olympiska spelen i London bringar tröghetsboomns konsumtionssäsong, men den europeiska och amerikanska marknaden kräver nedgång, önsketänkande är svårt att avfyras. De senaste nyheterna avslöjade att Adidas, som rankar den andra inom sportvaruföretag på den globala marknaden, skulle stänga sin enda adidas nmd fabrik i Suzhou på hemmamarknaden.

Inte minst den "integrationsstrategi" som Adidas nämnde framkom också i Nike: s officiella uttalande i Kina. Nike tillkännagav en gång stängningen av den enda skodonproduktionen som ägdes av den i mars 2009: Taicang-fabriken adidas superstar när Nike hävdade i intervjuen med South reporters att dess syfte var att främja den långsiktiga inköpsstrategin och effektivisera försörjningskedjan i ett ytterligare steg . Adidas nekade faktiskt inte korrespondensen mellan nedläggningen av fabriken och de stigande kostnaderna och det verkar som om det inte finns någon konflikt mellan "global resursintegration" och "stigande kostnader".

År 1975 överfördes Nikes produktionslinjer i Japan till de relativt låga arbetskraftskostnaderna i Korea och Taiwan. På 1980-talet, och av samma adidas ultra boost anledning, överfördes Nikes huvudproducerande linjer till Fujian och Guangdong. Under de senaste åren, med stigande kinesiska arbetskraftskostnader, är den inriktad på de lägre arbetskostnaderna i Sydostasien. Klädindustrin oberoende analytiker Liao Jierong trodde att från "transaktionsstrukturen" av intressenterna var denna "svaga" av Nike och Adidas normal.

När den globala ekonomiska krisen bröt ut för tre år sedan stängde Nike sin senaste fabrik i Kina för att dras ut resurser som inte var tillgängliga i Kina. Om jämför Nike och Adidas dessa multinationella jättar till "flyttfåglar", är det naturligt för dem att lämna, för nu är det inte längre frodiga träd, det är heller inte heller jordens mark. Men i vissa observatörers ögon, som fokuserar på omvandling och uppgradering på den inhemska intensiva tillverkningsindustrin, är adidas yeezy de flesta av de "beten" i Kina som lockar dessa "flyttfåglar" baserade på billig arbetskraft.

Det är värt att notera att Adidas så kallade "integrationsstrategi" också uppträder i Nike: s officiella uttalande i Kina. I mars 2009 meddelade Nike stängningen av sin tillverkningsanläggning för skodon som endast ägs av den - Taicang-fabriken. På den tiden svarade Nike i Kina till sydreporterna att "syftet är att ytterligare främja de långsiktiga inköpsintegrationsstrategierna och effektivisera försörjningskedjan". Adidas nekade faktiskt inte korrespondensen mellan nedläggning av fabriken och stigande kostnader, och det verkar som om det https://www.subclubs.se/images/skor/{keyword-422uia.jpg inte finns någon konflikt mellan "global resursintegration" och "stigande kostnader".

Hors ligne

 

Pied de page des forums