Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-05-2018 10:53:29

harlanaaee@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-05-2018
Messages: 4

Adidas Yeezy 750 Boost Pris

http://www.muedoo.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x254/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj357.jpg

Adidas Yeezy 750 Boost Pris Light Brown markerer en overgangs fase i Yeezy-serien, indtil Kanye og adidas afslører Yeezy Boost 750 V2, der vises i 2017. Med adidas Confirmed App-reserveringer er alle indstillet, vil det tage et legitimt arbejde for at kunne spore dine par, men heldigvis har vi en komplet butiksliste til denne kommende adidas Yeezy 750 Boost Light Brown. Tjek mere detaljerede billeder nedenfor, og lad os vide, hvad du synes om Kanyes seneste oprettelse ved at tage dine tanker til kommentarafsnittet.

Den næste del af Yeezy saga fortsætter i weekenden, da den fjerde samledeAdidas Yeezy 750 Boost Danmark 2018colorway officielt rammer udvalgte butikker rundt om i verden. Med en "Lysebrun" aka "Chocolate" suede øvre og en tyggegummisål, der dobler som et glød i det mørke fundament, er denne nye Yeezy Boost 750 en af ​​de sidste par kendte farveveje i debut Yeezys indtil Yeezy Boost 750 v2 markerer næste fase i Kanyes overtagelse (ja, vi sagde v2). Adidas Yeezy Boost 750 "Light Brown" vil udgive hos udvalgte forhandlere som Rock City Kicks denne lørdag den 15. oktober; den adidas bekræftede app åbner mulighed for reservation i dag kl. 4:00 EST.

Den officielle butiksliste for Adidas Yeezy 750 Boost Triple Sort Tilbud "Light Brown" er blevet afsløret på adidas hjemmeside. Her finder du mange af de sædvanlige mistænkte, der er angivet pr. Region, selvom kun officielle adidas-brandadresser er noteret under sektionen "USA" (disse er også garanteret at frigive hos sneakerbutikker). Desuden accepterer adidas Confirmed App stadig tilmeldinger til de seneste Yeezys, med forbehold, der officielt åbner onsdag den 15. oktober. Tjek den fulde butiksliste foran og hold dig opdateret til den officielle udgivelse om nogle få korte dage.

Adidas Yeezys i brune og lys-i-mørke såler udgives den 15. oktober 2016 på udvalgte konti verden over. Den seneste Adidas Yeezy 750 Boost Carbon Hvide DK udgivelse ligner den sidste udgivelse, kun den har en "Chocolate" brun øvre, der blev først set over et år siden. Lige over en uge før udgivelsen fremkommer officielle billeder af skoene og viser den kendte stil, der først fangede sneaker og modeverden med storm tilbage i februar 2016. Skoene er i øjeblikket påmeldt på adidas Bekræftede App for bekræftet zoner. Få de komplette officielle billeder fremad og hold dig opdateret til officielle butikslisteopdateringer, og sørg for at markere 10/15 på dine sneaker release-datoer kalendere.

Yeezy følgere får endelig endnu en adidas YEEZY Boost-udgivelse til at blive vanvittig i løbet af denne måned, med det forestående fald på 750 i den forventede "Light Gray / Gum" farveway. Selvom den øvre ser stort set ud som den første grå Adidas Yeezy 750 Boost Lysebrun Danmark, der frigiver for over et år siden, har solen en unik glød i den mørke gummi gummi til et nyt twist. Hvis du ikke allerede har set nok fotos af skoen til at overbevise dig om du har brug for et par, så er et detaljeret sæt fra Solebox. Og glem ikke at de falder i dag hos udvalgte adidas-forhandlere over hele kloden - i begrænsede forsyninger, selvfølgelig.

Hors ligne

 

Pied de page des forums