Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-05-2018 08:43:02

fgjasfsd
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-05-2018
Messages: 2

adidas swift run lilla gul

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2017/12/adidas-swift-run-december-2017-black.jpg

Langdistanceløberne adidas swift run lilla gul vil inspirere mange til at løbe, og da aftenen bliver lettere og vejret bliver varmere, er det den perfekte tid til at trække på dine træner og komme i form. Men hvilke sko skal du gå til?

Adidas Lite Racer mænds trænere. adidas mænd sko 2018 Dette par mænds Adidas trainers er perfekte til off-duty stil eller til at træne i motionsrummet. Den mørkegrå øvre er let at give fødderne ekstra åndbarhed, men intensiv træning, samtidig med at de giver beskyttelse og understøtter dine fødder, har brug for under aktivitet med en godt polstret indersål og polstret ankelkrave. Designet er færdigt med de ikoniske tre striber i hvid og Adidas logoet til tungen.

Alligevel har Smith adidas sko køb indirekte informeret klædeskabene om utallige subkulturer; fra LA skatere til den japanske avantgarde, fra sports-casuals til indie kids, samt legioner af sportsgrene. I 1970'erne har tennisstjernens navn optrådt på den mest solgte sportssko hele tiden siden 1971. Adidas Stan Smith har solgt et ubemærket 40 millioner par gennem årene (du hører det, Converse All Stars?) Og i dag, efter to år på sidelinjen træder smuds sko tilbage i rampelyset.

Running fejres ofte adidas dame sko sale som en budget sport, fordi du ikke behøver at betale dyre motionsgebyr eller købe masser af udstyr. Men trænerne kan være dyre - bevist af de nyeste adidas Boost-sko, der er sat på salg til 130 £.

http://www.sortheads.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums